Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
O Bunia witaj dawno Cie nie było, no to niezła grupka wzajemnego wspierania z tego zachodniopomorskiego sie utworzyla
Czekamy kto pierwszy dostanie przydział obstawiam Joanne pozdrawiam i wymarzonych przydziałów
I ja " z pechem" jeszcze czekamy. Przy nr 383 weryfikacja. Po drodze zaginięcie dokumentów , wczoraj szczęśliwe odnalezienie i złożenie w NFZ . Mój NFZ to oddział terenowy nie wojewódzki więc jeszcze skierowanie musi przejść wysyłkę . Może na koniec tygodnia coś w końcu będzie. Pozdrawiam oczekujących
Ewucha pisze: 17 lip 2018 12:29
O Bunia witaj dawno Cie nie było, no to niezła grupka wzajemnego wspierania z tego zachodniopomorskiego sie utworzyla
Czekamy kto pierwszy dostanie przydział obstawiam Joanne pozdrawiam i wymarzonych przydziałów
Ewucha pisze: 17 lip 2018 12:29
Witajcie kochani....bardzo spowolniła na końcówce ta nasza kolejka...dziś na start mam nr 242. Zobaczymy co przyniesie dzień... czy uda mi się spaść poniżej 200? Pozdrawiam i życzę miłego piątku i weekendu początku
Joanna28 pisze: 20 lip 2018 06:03
Witajcie kochani....bardzo spowolniła na końcówce ta nasza kolejka...dziś na start mam nr 242. .....czy uda mi się spaść poniżej 200? ....
Joanna to bardzo prawdopodobne. U nas spadają nawet do 50 .... ja miałam farta i skierowanie przy numerze 300.
Bardzo Ci kibicuje.
Bogutka