Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Post autor: forumowicz »

Muzyczka pisze: 22 lip 2018 20:00 Witam,, Przepraszam że piszę ale byłam w sanatorium kolejowym w Ciechocinku, w kwietniu i z całego serca polecam do sanatorium... Witam serdecznie pa.................................................
Muzyczka , nie bardzo rozumiem o czym chciałaś nam powiedzieć :roll:
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 mar 2018 19:45
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 5 razy
Podziękowano: 3 razy

Re: Skierowanie Ciechocinek, Kolejowy Szpital Uzdrowiskowy termin: 02-08 do 23-08-2018

Post autor: Muzyczka »

Witam, hihi...sklamany i skrócony cytat !!!!! Bibi... Bardzo proszę ten długi moj tekst w wmiarę dokładniej przeczytać.....hm... pzdr.
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2012 10:18
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 9

Post autor: przedszkolanka »

Witam... również będę w Kolejowym od 26.07...swoją drogą to ciekawe, że zaczynamy w tak różnych terminach, pewnie zależy od schorzenia . Pozdrawiam serdecznie . :)
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj szan.kol.przedszkolanko.... tak jak wcześniej pisałam 26-27.07 zaczyna się turnus z ZUSu przyjazd jest około 60 osób.... Natomiast 2 sierpnia to jest przyjazd z funduszu i też może być tam około 2 dni przyjazd , gdyz tam jest dużo ludzi..../90+180/..... byłam w kwietniu i tak też były dzielone terminy i bardzo dobrze że nie wszystko w jednym czasie...... Podobnie jest w innych sanatoriach, i to sprawdzony sposób, nie da się wszystkiego w jednym czasie zrobić....i chyba im tak pasuje...ale to jest już niezależne od nas... udanego szczęśliwego pobytu... :)
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Faktycznie, to logiczne...ja jadę z ZUS. Bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie. :)
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Muzyczka pisze: 23 lip 2018 08:07 Witaj szan.kol.przedszkolanko.... tak jak wcześniej pisałam 26-27.07 zaczyna się turnus z ZUSu przyjazd jest około 60 osób.... Natomiast 2 sierpnia to jest przyjazd z funduszu i też może być tam około 2 dni przyjazd , gdyz tam jest dużo ludzi..../90+180/..... byłam w kwietniu i tak też były dzielone terminy i bardzo dobrze że nie wszystko w jednym czasie...... Podobnie jest w innych sanatoriach, i to sprawdzony sposób, nie da się wszystkiego w jednym czasie zrobić....i chyba im tak pasuje...ale to jest już niezależne od nas... udanego szczęśliwego pobytu... :)

Skoro byłaś w kwietniu, to powiedz jeśli możesz, na którą najlepiej tam dojechać? i czy jest problem z pokojami 2-osobowymi?
Awatar użytkownika
Muzyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj szan.koleżanko przedszkolanka. już Ci odpisuje odośnie pokojów dwuosobowych Jest ich bardzo dużo i polecam, są na stronę południową i po południu jest tam słońce i są bardzo ładne, chyba lepiej wziąć na pierwszym piętrze bo drugie piętro jest wyżej i tam trzeba więcej latać do góry a na pierwszym piętrze masz też stołówkę.... odnośnie przyjazdu ja miałam taką sytuację ponieważ jechałam z panem z bla bla caru który mnie zabierał i to była okazja jechać autem a nie pociągiem czy autobusem i dla mnie było o wiele wygodniej , więc ten pan jechał w niedzielę i 2 dni wcześniej ....dzwoniłam do Ciechocinka do kolejowego czy można było i czy mogę nocleg zapłacić i mogłam tak zrobić , gdyż odpowiedziano mi tak.... Nocleg kosztował 95 zł doba.... więc jak uważasz... co do ZUSu i jego przyjazdów uczestników to wiem że jest jeden dzień wolny na zmianę i posprzątanie pokojów, natomiast z funduszu jest wymiana w tym samym dniu , jedni odjeżdżają a drudzy przyjeżdżają... Jeśli będziesz przyjeżdżała w tym samym dniu to chyba lepiej przyjechać rano, Ale to też zależy jakie masz połączenie jak Ci co pasuje , ja jechałam z południa Polski więc miałam daleko... Proszę tam też zadzwonić poradzić się pań z recepcji... serdecznie pozdrawiam, i szczerze zazdroszczę wyjazdu tam, gdyż polubiłam to miejsce, wszędzie blisko i spotkałam się tam z życzliwością wielu ludzi .. miejsce inne, jak miasto....ale może być..... powodzenia życzę i udanej rehabilitacji.... Pozdrawiam :)
przedszkolanka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bardzo dziękuję. Jadę samochodem, więc sama dobiorę odpowiednią porę. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam :)
ODPOWIEDZ