Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Sylwia777 pisze: 23 lip 2018 21:05
Jasia jak pojedziesz zobaczysz niczego zalowac nie bedziesz no jest problem ale jakos musisz to przezyc. Zeby tak dalo sie turlac pod gorke
Kotek, jak nie padnę gdzieś po drodze, to przeżyje ale już wiem, że ja tego Iwonicza nie polubię
Sylwia777 pisze: 23 lip 2018 21:05
Jasia jak pojedziesz zobaczysz niczego zalowac nie bedziesz n o jest problem ale jakos musisz to przezyc. Zeby tak dalo sie turlac pod gorke
Kotek, jak nie padnę gdzieś po drodze, to przeżyje ale już wiem, że ja tego Iwonicza nie polubię
Jasia polubisz polubisz wspomnisz moje slowa nie na darmo tam.ciagle wracam..ciesze sie ze mnie tam wysylaja
marcin2803 pisze: 23 lip 2018 21:31
Pani Jasiu wierzę w Panią co to taka górka
No właśnie nie wiem jaka, ale straszyli mnie, że dosyć spora ta górka... żeby nie bagaże, nie byłoby problemu, a tak d..a. no trudno Marcinek, kiedyś się doczłapie. Nikt mi nie każe być natychmiast, mam cały dzień poczekam na dziewczyny do 11 to może już taryfa przyjedzie
marcin2803 pisze: 23 lip 2018 21:31
Pani Jasiu wierzę w Panią co to taka górka
No właśnie nie wiem jaka, ale straszyli mnie, że dosyć spora ta górka... żeby nie bagaże, nie byłoby problemu, a tak d..a. no trudno Marcinek, kiedyś się doczłapie. Nikt mi nie każe być natychmiast, mam cały dzień poczekam na dziewczyny do 11 to może już taryfa przyjedzie