Ziemowit Iwonicz-Zdrój 26.07.2018 z Biłgoraja

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2013 10:43
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Ziemowit Iwonicz-Zdrój 26.07.2018 z Biłgoraja

Post autor: jeni42 »

Sylwia777 pisze: 24 lip 2018 11:54 Jasia Wy musicie sie dobrze bawic no szkoda ale co zrobic.Z reguly nie narzekam ale zdolowalo mnie to strasznie. Jednak sie czlowiek nastawi to ciezko pozniej..i jeszcze taka fajna grupka.porazka.Milego.dnia zaczynaja mi sie wycieczki.rodziny.odezwe sie pozniej :kwiat:
Sylwusia, szkoda, że Ciebie nie będzie. Byłaś już w Iwoniczu jesienią, zimą, wiosną i zdaje się, że znowu latem nie będziesz... kuźwa, Sylwusia, to trzeba mieć pecha, nie na dwa dni przed wyjazdem do cholery, a tak mogło być fajnie :kwiat: :serce: na pewno kilka toastów sokiem będzie za Twoje zdrowie Kochana, już my tego dopilnujemy.
zrobimy kilka fotek i wyślemy Ci na maila, abyś wiedziała, że jesteśmy z Tobą myślami ...
Myślę, że z Waldusiem spotkasz się w Iwoniczu jeszcze nie raz, jesteście przecież stałymi bywalcami tego kurortu :D
Pozdrawiam Skarbie i szybkiego powrotu do zdrowia życzę :serce: :kwiat: :*
marcin2803
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 11:48

Post autor: marcin2803 »

jeni42 pisze: 24 lip 2018 16:59
marcin2803 pisze: 24 lip 2018 15:41 Sylwia bardzo mi przykro :(
A już myślałem, że pokażesz nam te mosty w Iwoniczu :P
Pani Jasiu co Pani taka zrezygnowana przed samym praktycznie wyjazdem? Czyżby to przez tą górkę do Wisły :P
Marcinek, dożyjesz moich lat... ;)
ja jestem najwyraźniej za leniwa, bo to pakowanie, podróż, iwonickie górki i brak taryf mnie przeraża...
Później będzie już ok, tylko muszę to jakoś ogarnąć, zresztą Waldunio zaoferował swoją pomoc, za co jestem mu bardzo wdzięczna...
a tak w ogóle to Jasia jestem... w sanatorium nikt sobie nie pania, wszyscy jesteśmy na ty ( to pierwsza zasada sanatoryjna :)), jak ktoś zwraca się do kogoś per pan, pani, stawia soczek ( druga zasada sanatoryjna :) )
Dobrze Jasiu druga zasada sanatoryjna przyjęta do wiadomości. Musicie przymrużyć oko na mnie to moje początki :P
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

marcin2803 pisze: 24 lip 2018 17:39
jeni42 pisze: 24 lip 2018 16:59

Marcinek, dożyjesz moich lat... ;)
ja jestem najwyraźniej za leniwa, bo to pakowanie, podróż, iwonickie górki i brak taryf mnie przeraża...
Później będzie już ok, tylko muszę to jakoś ogarnąć, zresztą Waldunio zaoferował swoją pomoc, za co jestem mu bardzo wdzięczna...
a tak w ogóle to Jasia jestem... w sanatorium nikt sobie nie pania, wszyscy jesteśmy na ty ( to pierwsza zasada sanatoryjna :)), jak ktoś zwraca się do kogoś per pan, pani, stawia soczek ( druga zasada sanatoryjna :) )
Dobrze Jasiu druga zasada sanatoryjna przyjęta do wiadomości. Musicie przymrużyć oko na mnie to moje początki :P
mądry chłopak... łapiesz w mig... takich inteligentnych ludzi lubimy :D
marcin2803
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 17 lip 2018 11:48

Post autor: marcin2803 »

Waldunio a czy w naszym ośrodku jest kriokomora?
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2013 13:05

Post autor: Waldunio »

Nie ma. Jest w "Górniku"
I chyba w zakładzie przyrodoleczniczym
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2018 19:47
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: Sylwia777 »

Jasia wypijcie wypijcie i nie tylko za moje zdowie..Przeda Wami super chwilki i trzeba odpoczac ;) Ja sie jeszcze nie oswoilam z tym ze nie jade..ciuszki klamotki dalej leza tam gdzie skladalam. :( Z Waldkiem moze sie miljalismy kiedys ;) kto wie.A ja znow poprosilam o Iwonicz ale zobaczymy..Marcin dzieki Tobie tez duzo zdrowia zreszta Wam wszystkim bo calkiem.zdrowy nikt nie jedzie ;)
Sylwia777
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 lip 2018 19:47
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: Sylwia777 »

I fotki prosze Koniecznie tak bardzo chcialam Was poznac ;) ale pech to pech.Milej nocki :kwiat:
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sylwia777 pisze: 24 lip 2018 22:11 I fotki prosze Koniecznie tak bardzo chcialam Was poznac ;) ale pech to pech.Milej nocki :kwiat:
Cześć Sylwusia, mam nadzieję, że już się trochę oswoiłaś z sytuacją. Zobaczysz, że w Twoim turnusie też trafisz na fajnych ludzi, bo sama jesteś super dziewczyną 😘 oczywiście, wyślemy Ci fotki z naszego spotkania (ew. spotkań o ile będzie ich więcej :)) buziaki Kochana i kuruj się szybko. Jesteśmy sercem i myślami z Tobą 🌹😘
Waldunio
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 gru 2013 13:05

Post autor: Waldunio »

Chyba już wszystko mam przygotowane.
Jeszcze tylko dla Jasiuni upiekę ciacha z owocami.
Awatar użytkownika
jeni42
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Waldunio pisze: 25 lip 2018 08:34 Chyba już wszystko mam przygotowane.
Jeszcze tylko dla Jasiuni upiekę ciacha z owocami.
Walduniu, jesteś niesamowity 😘 nie zasługuje na tyle dobroci, aż się wzruszyłam 😚 pozdrawiam cały gang bardzo serdecznie, buziaki Kochani.
ODPOWIEDZ