Wysowa
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Re: Wysowa
-
forumowicz
Było .....cudownie
pogoda super ,jedzonko w normie ,zabiegi .....też w normie
Dla mnie kolejny super pobyt ,szkoda że mnie ordynator nie zostawił na drugi turnus ....czyżby zdrowie wróciło
Pozdrawiam wszystkich
-
Beta57
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 12 cze 2013 06:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Jeśli ordynator obserwował Twoje harce na parkiecie, to mogła być tylko jedna diagnoza: WYZDROWIAŁ!
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia za rok
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

-
ania1961
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 maja 2013 17:36
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
Cania1961 pisze:Będę zaglądała i na bieżąco śledziła rozmowy na necie, może nie zagubię się w tej lawinie wpisówfan2013 pisze:Droga Aniujak tylko będziesz śledzić nasze wpisy i nie odetniesz się od netu w czasie pobytu to damy znać tu na forum
Będzie mały problemik, jeśli chodzi o dostęp do netu podczas mojego pobytu w Wysowej, nie biorę ze sobą laptopa ( zbyt dużo pracuję na nim na co dzień ) , nie będę więc dostępna na necie
Pozdrawiam miło Ania
Cisza...konspiracja...ze spotkania nici?
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

-
ania1961
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 maja 2013 17:36
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
No co piękne minęło...Pobyt był bardzo udany i przecudowny, pogoda wspaniała, zabiegi oraz personel w dużym porządku, a towarzystwo doborowe. Wypoczęta, zdrowsza i w dobrym nastroju wróciłam do rzeczywistości. Z przykrością oznajmiam, że do spotkania forumowiczów nie doszło, a jeżeli było inaczej to mnie tam nie było - brak odzewu ze strony osób, które pisały o spotkaniu w tym uroczym kurorcie. Pozdrawiam wszystkich i polecam bardzo bardzo...Wysowa zawsze i o każdej porze rokuandrzej1955 pisze:Aniu przykro mi że spotkanie w tak urokliwym miejscu nie doszło do skutku- co do klubu sympatyków Wysowej to nikt nie ma prawa Cię z niego usuwać- albo się jest sympatykiem,albo niepozdrawiam serdecznie
![]()