Wysowa

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Re: Wysowa

Post autor: andrzej1955 »

Witam Beta 57, proponuję przenieś wpis do tematu-Wyjeżdżam do Sanatorium, może uda Ci się z kimś umówić na wspólny wyjazd-powodzenia, ale z doświadczenia wiem że jest to trudne, co do miejscowości to zapewne wiesz że jedziesz do sennej ale pełnej uroku Wysowej - nie ma wielu rozrywek ale mnóstwo miejsc na pełen relaks i wypoczynek,jeżeli poznasz dobre towarzystwo to czas szybko zleci i nie będzie nudy- miłego pobytu, poprawy zdrowia i pełnego relaksu życzę i pozdrawiam Andrzej :) :) :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

No i Januszek już w domciu :D
Było .....cudownie :) szczegółów na razie nie ujawniamy ;) ci co nie byli niech żałują :lol:
pogoda super ,jedzonko w normie ,zabiegi .....też w normie ;) nogi trochę bolą od gimnastyki .......na parkiecie :lol:
Dla mnie kolejny super pobyt ,szkoda że mnie ordynator nie zostawił na drugi turnus ....czyżby zdrowie wróciło :lol:
Pozdrawiam wszystkich :)
Beta57
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 12 cze 2013 06:47
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Beta57 »

Witaj Janusz!
Jeśli ordynator obserwował Twoje harce na parkiecie, to mogła być tylko jedna diagnoza: WYZDROWIAŁ!
Pozdrawiam i mam nadzieje do zobaczenia za rok :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Witam Janusz, bardzo żałuję że nie byłem w Uroczej Wysowej co nie znaczy że jeszcze nie będę ;) ciszę się że bawiliście się znakomicie :!: Pozdrawiam :!:
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

ania1961 pisze:
fan2013 pisze:Droga Aniu :kwiat: jak tylko będziesz śledzić nasze wpisy i nie odetniesz się od netu w czasie pobytu to damy znać tu na forum :)
Będę zaglądała i na bieżąco śledziła rozmowy na necie, może nie zagubię się w tej lawinie wpisów :) Będzie mały problemik, jeśli chodzi o dostęp do netu podczas mojego pobytu w Wysowej, nie biorę ze sobą laptopa ( zbyt dużo pracuję na nim na co dzień ) , nie będę więc dostępna na necie :( Pozdrawiam miło Ania
C

Cisza...konspiracja...ze spotkania nici? :oops: A może wykluczono mnie z grona sympatyków Wysowej? :o
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aniu przykro mi że spotkanie w tak urokliwym miejscu nie doszło do skutku- co do klubu sympatyków Wysowej to nikt nie ma prawa Cię z niego usuwać- albo się jest sympatykiem,albo nie :) pozdrawiam serdecznie :) :)
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

andrzej1955 pisze:Aniu przykro mi że spotkanie w tak urokliwym miejscu nie doszło do skutku- co do klubu sympatyków Wysowej to nikt nie ma prawa Cię z niego usuwać- albo się jest sympatykiem,albo nie :) pozdrawiam serdecznie :) :)
No co piękne minęło...Pobyt był bardzo udany i przecudowny, pogoda wspaniała, zabiegi oraz personel w dużym porządku, a towarzystwo doborowe. Wypoczęta, zdrowsza i w dobrym nastroju wróciłam do rzeczywistości. Z przykrością oznajmiam, że do spotkania forumowiczów nie doszło, a jeżeli było inaczej to mnie tam nie było - brak odzewu ze strony osób, które pisały o spotkaniu w tym uroczym kurorcie. Pozdrawiam wszystkich i polecam bardzo bardzo...Wysowa zawsze i o każdej porze roku :) :kwiat:
ODPOWIEDZ