Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Na weryfikację czekałam 20 miesięcy.I znów ta matematyka.Dlaczego w dalszych numerach kolejka się przesuwa,natomiast moja stanęła w granicach 2000 i ani drgnie. Byłam w Kołobrzegu na przełomie stycznia i lutego.Akurat w MSWiA trwał generalny remont,wszędzie tumany kurzu i chorzy na astmę.Taki koszmar może zgotować tylko NFZ. Dzięki Bogu zabiegi były na miejscu .Mój znajomy pojechał do sanatorium w listopadzie i niestety wrócił z zapaleniem oskrzeli ,gdyż nie miał wszystkich zabiegów na miejscu ,a więc rozumiecie moje obawy.
Yasmino, całkowicie Cię rozumiem. Ja również wolałabym wyjechać we wrześniu bo to mój ulubiony miesiąc,ani za gorąco ani za zimno ale cóż w tym roku GRUDZIEŃ jak nic. Pozdrawiam.
Mirabello, bardzo możliwe że wyjedziemy w tym samym czasie tylko w różne miejsca. Jeśli będzie to okres zimowy to będę miała poważny problem ze względu na Mamę bo jest ciężko chora i potrzebuje ciągłej opieki. O ile poza sezonem grzewczym nie mam problemu ze znalezieniem "zastępstwa" o tyle kiedy przychodzi potrzeba palenia w centralnym są z tym kłopoty. No cóż pożyjemy............. zobaczymy. Może chociaż przypadłby październik ale szczerze w to wątpię.
witam czytam forum i niewiele mogę zrozumieć z logiki przydziału sanatorium przez NFZ. Mam dziś numer 910 , wniosek składałam we wrześniu 2011 roku reumatologia, weryfikacja w czerwcu tego roku. Kiedy mam szansę jak sądzicie? Znajomi dostawali przydział przy numerach ponad 3000. Może dlatego czekam tak długo, bo po weryfikacji trzeba czekać trzy miesiące dlatego????
janinka1000 pisze:witam czytam forum i niewiele mogę zrozumieć z logiki przydziału sanatorium przez NFZ. Mam dziś numer 910 , wniosek składałam we wrześniu 2011 roku reumatologia, weryfikacja w czerwcu tego roku. Kiedy mam szansę jak sądzicie? Znajomi dostawali przydział przy numerach ponad 3000. Może dlatego czekam tak długo, bo po weryfikacji trzeba czekać trzy miesiące dlatego????
Janinko , logiki w przydziale sanatorium nie znajdziesz.Wczoraj mój numer 2019 dziwnie skakał .Dziś otrzymałam przydział do Buska na październik. Czekałam równo 2 lata. Też reumatologia
cześć Yasmino. A z którym numerkiem dostałaś przydział? Mam nadzieję, że to początek października to będzie trochę cieplej. Do tej pory miałam farta i jeździłam we wrześniu, nie wyobrażam sobie sanatorium jesienią albo zima, ile to bagażu trzeba zabrać i chyba nudno jak nie ma się gdzie popołudniami chodzić. Pozdrawiam