Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Re: Rowerem wzdłuż całego polskiego wybrzeża - 2019

Post autor: Felice »

Pomysł wozu technicznego jest przedni. Byłoby to cudowne ułatwienie dla „ słabszych” uczestników,bo bagaż jest faktycznie utrudnieniem.
Aż żałuję że nie jeżdżę autem.
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Fantastyczny pomysł i moje z różnych przyczyn niezrealizowane marzenie. Przyszły rok to wyjazd do sanatorium ale mam nadzieję, że gdzieś nasze ścieżki się przetną i poczuję tego ducha walki. :D Kibicować ludziom z pasją jak zwykle będę. Oby ten temat przekuł się w coś pięknego.
moderator
Moderator
Na forum od: 19 cze 2013 09:12
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: moderator »

Wczoraj miałem okazję zaobserwować taki rajd/wyścig z wozem wsparcia w okolicach Augustowa. Było rowerowo i napisy zdaje się "Jacuchy". Nie znałem celu tej wyprawy ale kibicuję takim pomysłom. Wyglądali na trasie bardzo fajnie. Jako że aktualnie przebywam w okolicach Augustowa, może jutro zrobię trasę wzdłuż kanału do białoruskiej granicy. Po drodze kilka śluz i widok na jeziora, na pewno sprawią, że nie dotrę tam w rowerowym tempie lecz skorzystam z tych atrakcji i popatrzę sobie na okolice :)
Jeśli czas mi pozwoli, może osobiście dołączę się na krótki odcinek planowanej trasy nadmorskiej. Ostatnio jechałem tam z bratem odcinek Wejherowo-Puck-Władysławowo-Hel-Władysławowo, a następnego dnia jeszcze Jastrzębią zaliczyliśmy i do Wejherowa na pociąg powrotny. Taki weekendowy wypad. Szlaki piękne, szczególnie przez wejherowskie lasy. Bardzo mi się podobało. W Wejherowie dobre sushi jest :)
Pozdrawiam forumowiczów z okolic :)
Awatar użytkownika
strapper
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 lut 2014 08:22
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 3 razy
Podziękowano: 1 raz

Post autor: strapper »

Super