Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witajcie rozrabiaki wieczorne...żyję...hurrra...eluunia szkoda, że nie mam podjazdu ...i tych chętnych ja bym parę umyła ...moze...byłoby jak znalazł na któreś spotkanie
Po tej herbatce-nie wiem z jakim dodatkiem od Asik to trwa może tych Waszych ...wywrotek nie z amortyzować- chyba że znieczulenie herbaciane będzie tak mocne że nie będziecie czuły- przynajmniej dzisiaj
Irenko - te samochody to Elunia myła w ramach....rehabilitacji i zimną wodą żeby się przy okazji schłodzić i bez piany tak jak....Blondi- ciekawe czy nie zapłaciła mandatu tak to jest jak się sknerzy i oszczędza na myjni