Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam. Wszystko to prawda co tu napisano. Zabiegi są w Sylwii, w budynku obok. Byłam w Julii 6 lat temu w okresie zimowym, było fajnie, zabiegi też ok. Jak ja byłam, również kto chciał, mógł zakwaterować się w Sylwii. Ja mieszkałam na ostatnim piętrze, były jakieś pokoje na poddaszu, ale tam było zimno w pokojach, więc przeniesiono kuracjuszy na niższe poziomy. pozdrawiam
Dostałam właśnie skierowanie do Julii w Szczawnicy. Najwięcej o niej napisała Zosia. Ale nie mam uprawnień do napisania do niej wiadomości prywatnej a chciałam zadać pytanie. Może to przeczyta i się odezwie. Pliisss
Witaj Zosiu!
bardzo dziękuję, że odpisałaś. Niestety nawet po zalogowaniu nie mam uprawnień (?) żeby wysłać do Ciebie prywatną wiadomość więc jestem zmuszona pisać na forum. Otrzymałam skierowanie razem z mężem niestety ze względu na dużą odległość około 600 km z powodów zawodowych nie pojedzie.
Interesuje mnie:
- baza zabiegowa gdyż mój stan wymusił ostatnimi latami intensywną rehabilitację narządu ruchu. Czy jest możliwość korzystania z basenu i czy są zabiegi mokre typu np. hydromasaż bo na stronie nie doczytałam
- czy można dokupić zabiegi?
- warunki lokalowe - standart pokoi ich wielkość, czystość itp o może balkonik na zdjęciu widać, że są.
- czy można załatwić jedynkę, bo chyba o tym wspominałaś na forum i właśnie jak ?
- czy w budynku są pielęgniarki?
- czy słyszałaś może o możliwości zamieszkania w budynku głównym tam gdzie jest basen i o terapii manualnej, która tam stosują.
Z góry dziękuje. wiem pytań bardzo dużo, ale są one dla mnie bardzo ważne. W Szczawnicy byłam około 20 lat temu. okolica piękna. ostatni raz na krótkim pobycie chyba w 2007 ale nie koniecznie dobrze się czuliśmy. Ciśnienie.
Pozdrawiam serdecznie
Beata