Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
witam! jestem już po wypoczynku,teraz konkretnie:co z tym spotkaniem w Krakowie? jakie propozycje? MIX proponuje 16 sierpnia/piątek/lub 18 sierpnia/sobota/,Selena proponuje 24 sierpnia, a Wy jakie macie propozycje? gdzie się chcecie spotkać?w Rynku,w konkretnej kafejce? na Wawelu?na Kazimierzu? czy w ogóle dojdzie do spotkania? niech każdy napisze swoją propozycję!
p.s a może gdzieś w hostelu czy akademiku?
a moze 14 sierpnia- następny dzien jest wolny od pracy?
Ja nie dam rady ani 18( niedziela) bo to jest dzień w którym wracam do domu, ani tym bardziej 24
AgaC pisze:a moze 14 sierpnia- następny dzien jest wolny od pracy?
Ja nie dam rady ani 18( niedziela) bo to jest dzień w którym wracam do domu, ani tym bardziej 24
Mnie pasuje 14.08. Proponuję spotkać się w Rynku Głównym przy rzeźbie Igora Mitoraja - "Eros Bendato" ( wygląda jak urwana głowa ).