Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Yasmino, gratuluję miejsca kuracji a okres też nie najgorszy. Ostatnio też byłam w Busku i wróciłam bardzo zadowolona, Październik też bywa piękny. Pozdrawiam.
Czy jest ktoś kto oczekuje na sanatorium z numerkiem mniejszym niż na dzień dzisiejszy 902 reumatologia, czy tylko ja jestem takim ewenementem?? Skoro przydzielają już na październik to ciekawe dlaczego numerki tak słabo spadają, przecież kuracjusze komercyjni jesienią już nie jeżdżą. Co wy na to?