Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Yoko91 pisze:kruszynko, oczywiście kawałeczek dla Ciebie jest, kawa , a może coś mocniejszego?
Poprosze tylko o szarloteczkę bym mogłą uzupełnić brak cukru w organiżmie .Tylko nic mocnego ,cały dzień dzisiejszy leczyłam mój biedny organizm po wczorajszej kolacji
Taka mała prośba , taka maluteńka ... poproszę we wrześniu takie lody szarlotki etc żeby osłodzić mi życie w sanatorium, o % nie będę prosił bo tego jest tam akurat dostatek