Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
sylw13 pisze: 17 lip 2018 18:04
czy ktoś wybiera się w tym terminie?
Witaj Sylwia gratuluje Kołobrzegu miło cie czytać jak sie miewasz po rehabilitacji w Pustkowie pozdrawiam serdecznie ja jeszcze w poczekalni mam 302 nr czy masz turnus 21 czy 28 dni jestem ciekawa jak dzieli nasz fundusz
sylw13 pisze: 17 lip 2018 18:04
czy ktoś wybiera się w tym terminie?
Witaj Sylwia gratuluje Kołobrzegu miło cie czytać jak sie miewasz po rehabilitacji w Pustkowie pozdrawiam serdecznie ja jeszcze w poczekalni mam 302 nr czy masz turnus 21 czy 28 dni jestem ciekawa jak dzieli nasz fundusz
Ewa ja składałam na 28 i dostałam. Po naszej wspólnej rehabilitacji zaczęło dokuczać mi biodro. Ortopeda bez namysłu zaproponował blokadę ale ja wolałam leki. Póki co pomogło chociaż lekarz gwarantował, że wrócę do niego. Myślałam, że spotkamy się w Kołobrzegu... może innym razem. Pozdrawiam i życzę zdrowia
Witaj Sylwia czyli Gryf też ma 28 dniowy myślałam że tylko Bałtyk i Mesco ja na piątek miałam numer 24 troche to sie przeciąga u mnie ,wiec chyba jednak sie niespotkamy ,mi lepiej jest po rehabilitacji w Pustkowie zrobilam rezonans i jest niewielka poprawa życzę Ci super pobytu i miłych wspomnień pozdrawiam serdecznie
Mój termin to 17.11 do 15.12 sanatorium Gryf troche termin mi nieodpowiada ale zobacze pozdrawiam wszystkich dajcie znac dziewczyny jak tam jest w tym Gryfie