Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Pedro, ja zawijam w tym terminie i w to samo miejsce z Opola.
Mogę jesli są chętni z tego kierunku zabrać (za przysłowiową zrzutę do paliwa) 3-4 osoby.
Planuję wyjechać 12.08. ok. godz. 7.00.
No to jest nas dwóch . A zdrojowy taki wielki ciekawe ile nas będzie na tym turnusie z ZUS? Pozdrawiam i myślę że się spotkamy a może i razem będziemy mieszkać? Ja jadę z Nowej Soli ale jak widzę nikt z okolicy nie jedzie w tym terminie w to samo miejsce.No cóż trudno się mówi.
Jeśli zjedziemy w tym samym czasie to jest szansa na wspólne pomieszkiwanie! . Zapewne ZUS w tym miejscu zapewni nam wiekszą grupę wiec głowa do góry!.
Pozdrawiam.
Czy aż tak źle w tym Wacławie ? Często słyszę że kuracjusze dostają przydział do Domu Zdrojowego a lądują w Gracji, Słoneczku lub właśnie we Wacławie ?
Czy to reguła w Świeradowie?