Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ewucha pisze: 27 sie 2018 12:51
Dziękuje wszystkim za wsparcie dostałam przydział do Kołobrzegu sanatorium Gryf od 17.11 do 15.12 .28 dni nie jestem zadowolona niewiem czy pojade pozdrawiam serdecznie wszystkich i życze dobrych przydziałów i milego wypoczynku
Tak czekałaś na przydział i co ?? teraz zrezygnować ? dlaczego
Ja jestem do 27 .11.w Kołobrzegu
Racja Kołobrzeg czekałam miałam nadzieje że niebędzie to listopad teraz sie zastanawiam ciężko będzie z urlopem no i okres przedświąteczny
GIENIA pisze: 27 sie 2018 20:44
Nie jestes natrętna ..
Ufffffff........... kamień z serca........... słyszałaś Gienia ten łomot? To właśnie gruchnął ten kamień
Mam nadzieję, że Forumowicze nie pospadali z krzeseł
GIENIA pisze: 27 sie 2018 20:44
Nie jestes natrętna ..
Ufffffff........... kamień z serca........... słyszałaś Gienia ten łomot? To właśnie gruchnął ten kamień
Mam nadzieję, że Forumowicze nie pospadali z krzeseł
A ja nadal sobie czekam. Dziś w Małopolskim NFZ spadło 75 numerków, coś przyspieszyło, bo ostatnio były spadki po 6, 9 numerków
A zwrotów brak
I tak na dziś mam numer 591