Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
BozenaMat pisze: 30 sie 2018 20:46
Będę Gieniu dzwoniła. To już od 2 tygodni taki rytuał...
I zamiast plucia.......... a kysz, a kysz zła passo
????
Po Co dzwonić ?
Nie taniej zapakować się i podjechać do Pań ? Panów do NFZ i ....
Przedstawić swe Argumenty ?
Znajomy w zeszłym tygodniu pojechał do NFZ ..zauroczył Panią i już jest w kołobrzeskiej Arce
Fakt czasu na podjęcie decyzji Miał ...5 minut
ale Arka ze zwrotów zdobyta
Darku....... no dobrze. Pan zauroczy Panią......... a co ja bidulka moge? Jak oczarować Panią z NFZ? Żeby to jakiś Pan tam siedział, to jeszcze bym mogła....... a tak? Zostaje dzwonienie, miast jechać 100 km do NFZ
Poza tym znajomy miał po prostu cholerne szczęście, że akurat był Kołobrzeg. Jak nie ma... to nawet zauroczenie nic nie pomoże
No ale to takie moje skromne zdanie... toż ja niemowlak stażem sanatoryjnym. Uczę się od Was Za co serdeczne dzięki
W małopolskim można osobiście , ale jak Bożenka pisze zauroczenie niewiele pomoże , jeśli zwrotu nie ma .
Zwroty idą od ręki , nie trzymają " dla swoich " ....
Darek w Warszawie zauroczyć możesz tylko telefon na parterze w celu zadzwonienia na wyższe piętro,lub kogoś w okienku w hali kto tylko dokumenty przyjmuje ,jeszcze po odczekaniu 2godzin z bilecikiem numerkowym w ręce.