Rymanów-Zdrój Zimowit

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
JULKA123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2018 20:28
Oddział NFZ: Małopolski

Rymanów-Zdrój Zimowit

Post autor: JULKA123 »

Witam wybieram się za miesiąc do Rymańoea do zimowita-jak tam jest proszę napisz?????
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Rymanów zimowit

Post autor: sztani »

Wpisz w prawym górnym rogu nazwęsanatorium jest B. Dużo wiadomości .skoro znalazłaś temat z przed roku to i ze znalezieniem opinii nie będzie problemu.Na koniec :) post powinien być w dział opinii.
Renia3616
Na forum od: 11 cze 2018 10:21

Re: Rymanów-Zdrój Zimowit

Post autor: Renia3616 »

Byłam w Rymanowie w tamtym roku jesienią, fajny ośrodek, zabiegi spoko a do tego piękna malownicza miejscowość. Polecam tańce w Zielonym Domku. Wróciłam wypoczęta i w całkiem dobrej kondycji fizycznej i psychicznej. Polecam
Awatar użytkownika
kajacek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2018 11:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kajacek »

A ja polecam Świteziankę - bardzo mile wspominam pobyt w tym roku 27.07 - 19.08 i dancingi w Świteziance; w Zielonym Domku mieli problemy z klimatyzacją - więc przy lipcowych i sierpniowych upałach było nie za ciekawie.
W Świteziance w soboty i niedziele discjockey-em jest pan Grzesio - puszcza fajną muzykę.
JULKA123
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 23 kwie 2018 20:28

Post autor: JULKA123 »

.masz rację było ok😀
Awatar użytkownika
kajacek
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 maja 2018 11:52
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kajacek »

Nawet więcej niż Ok - udało nam się zebrać bardzo fajną ekipę :)

BTW: odezwali się do mnie z NFZ - mam numer 107 3xx - tak więc chyba na przyszły rok będę znowu starał się o skierowanie z ZUS...
Awatar użytkownika
Joni123
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 cze 2017 07:57
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 4
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Joni123 »

Wbrew starym wpisom Zimowit w Rymanowie jest super! Piękna okolica, dobre zabiegi i jedzenie. pokoje czyste i sprzątane. Jedynie malutki basenik ale ze zmianą zabiegów też nie ma problemu.
Jeśli jeszcze ktoś jedzie w letnim okresie to naprawdę pozazdrościć. Proponuję tylko przyjechać dzień wcześniej lub być o 6 rano wtedy jest możliwość wybrania pokojów, a są różnej wielkości.
Pozdrawiam :D
Awatar użytkownika
Milena76
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 30 sie 2018 19:45

Post autor: Milena76 »

Też polecam wszystko się zgadza co napisał Joni123 ,miejscowość ładna spokojna ,ośrodek Zimowit polozony na zboczu góry ,strome podejście lub schody ,osoby poruszające się o kulach moga mieć problemy z zejsciem na miasto.Zabiegi super kadra też ,osrodek nie posiada krioterapii ogolnej tylko miejscową.Ogólnie osrodek Ok Polecam👍
ODPOWIEDZ