Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Typowy POŁUDNIOWY TEMPERAMENT Irenko to nie agresja- pozdrawiam WAS z 3 i trzema zerami- buziaki- a humorek dzisiaj dopisuje bo efekty w domku widać i koniec bałaganu
andrzej1955 pisze:Jak powiedział Pawlak- dla mnie słowo droższe od pieniędzy kawa będzie na pewno i to pod koniec sierpnia,albo na początku września-pamiętam
a ja będę czekała na tą kawę z utęsknieniem. koniec sierpnia powiadasz Andrzeju, oki... możne być. Na początku września 6, mam imieniny tym bardziej będzie mi miło z Wami wypić kawusie. ^6 września będę w Lublinie. Poza tym terminem jestem dyspozycyjna.
Nie będziemy się tu więcej katować z tym mulastym netem- znikam i Kolorowych Snów Wam Życzę- było mi jak zwykle bardzo miło a na kawkę się zdzwonimy, pa śpijcie dobrze