CZY MOZNA ZAKOCHAC SIE NA FORUM?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Re: CZY MOZNA ZAKOCHAC SIE NA FORUM?

Post autor: teśka »

Many :)
Mam nadzieję, że moja miłość nie będzie miała materialnego podłoża 8-)
A pieniążki? Jeżeli jesteś w potrzebie i zwrócisz w terminie, możesz na mnie liczyć :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

,,,,,,,,,,,,Tesia Many wycieczkę wykupuję podniebną ....taką w chmurach .... :serce: :serce: taka co by widział zachód słońca..ale 500 to kelner napiwek bierze :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

On dzięki forum i tak w niebiosach :serce: ;) :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

...................fruwa w tych chmurach ....jakby latać umiał ....szczęściarz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ty nie szukałeś, Ty mnie nie chciałeś..... Ty mnie po prostu pokochałeś :serce: :serce: :kwiat: :kwiat:

http://www.youtube.com/watch?v=GKhQ01HnnTU
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Na Forum od tego czytania Waszych wpisów to można nabawić się oczopląsu albo bólu głowy a nie zakochać się, a poza tym po co jeszcze jeden kłopot więcej i jak pisali cierpiętnicy tu na forum...oj jak to boli :!: i nie przestaje :!: mnie już wystarczająco boli i należałoby się rozglądnąć za jakąś...terapią- krzako ;) albo-parkieto :?: a może jedno i drugie ;) jak szaleć to szaleć :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Andrzejku, jak myślisz o jednym i drugim to...nie zwlekaj, bo..niedługo jesień, liscie opadną i...stracisz osłonę :D pozostanie tylko i wyłącznie parkiet, a to stwarza jednak ograniczenia... :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

CZY MOZNA ZAKOCHAC SIE NA FORUM?,,,,,,,,Na pewno można umiejętnie rozkochać podatną osobę,często kobietę,choć i panowie wpadaja w tą ;) [email].Życie realne nie jest tak romantyczne jak tego pragniemy,nie ma rycerzy na białym koniu a i piękne i mądre kobiety nie zbyt zwracają na nas uwagę.I tak lekko rozczarowani czytając komplementy,miłe słówka ze strony tych idealnych wklejających bukiety kwiatów,bo łatwiej zrobić kopiuj-wklej niż biegać do kwiaciarni z a k o c h u j e m y się,ale w kim :?: w naszych wyobrażeniach a to niebezpieczne.Cierpimy tak samo a może jeszcze mocniej gdy zostajemy po jakimś czasie odtrąceni .Bo w sieci można wszystko i nawet poprzez erotyczne słowa, mają namiastkę sexu.Wiem,wiem zaraz mi napiszecie że ludzie się zakochują,ba pobierają , poznając się na różnych forach,,,,ok nie zaprzeczam ale ilu jest skrzywdzonych :?: Jednak wolę zarwać kobietkę w realu,a forum zostawiam znajomości :) z pewnością bardzo miłe :D :),,,to mówiłem ja norb forumowicz :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

mądrze rzeczesz Jarząbku :D ups...Norb-forumowiczu :D
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

teśka pisze:Ty nie szukałeś, Ty mnie nie chciałeś..... Ty mnie po prostu pokochałeś :serce: :serce: :kwiat: :kwiat:

http://www.youtube.com/watch?v=GKhQ01HnnTU
..........""[...] należy ulegać swoim pragnieniom wtedy, kiedy nadchodzą, i nic nie odkładać na później :D
ODPOWIEDZ