Świeradow Zdroj Dom Zdrojowy ZUS

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 20:03
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Świeradow Zdroj Dom Zdrojowy ZUS

Post autor: sylwiah77 »

W LUKASI'e jest swietnie tego wam życzę ;-)Świeradów ogólnie piekny oraz okolica ;-)
Miescina ma swój urok chetnie bym tam wróciła ...po żyjemy zobaczymy ;-)
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2013 14:28

Post autor: BarbaraS »

:P
Witam, wreszcie ktoś ,kto był w Lucasie. Proszę o kilka informacji-wybieram się tam. Jak dotąd to niezbyt mi się podobały opinie- Ty wyraźnie jesteś zadowolona :) Proszę w szczególności o informacje dot. zabiegów, czy dają wg. sugestii, czy można zmienić itp. No i jak w realu wygląda sytuacja jeśli chodzi o zwykłą kawę, herbatkę ?
Awatar użytkownika
sylwiah77
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 12 kwie 2013 20:03
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: sylwiah77 »

Lukas to moje pierwsze sanatorium i pojechałam tam z ZUS (nie wiem czy to jakaś różnica ? )Ja miałam 6 zabiegów dziennie i u mnie trafione 10 ;-) wiem ,że nie którzy byli nie zadowoleni z zabiegów i próbowali coś zmienić czy im się udało czy nie szczerze mówiąc nie wiem ....wszystkie zabiegi są na miejscu nie trzeba nigdzie biegać ...Hotel bardzo czysty w pokojach bezpłatne tv i telefon którym można się kontaktować miedzy pokojami ;-)
Jedzenie dla mnie bardzo dobre ale to już każdy indywidualnie musi ocenić ...mnie starczało ale mężczyzni narzekali ,że mało ...kawe czy herbatę można sobie zaparzyć w recepcji bez problemu
Jak po prosiłam o świeżą posciel to dostałam bez problemu ;-)Pani kierownik turnusu -świetna kobieta ;-)
Ja jestem bardzo zadowolona z pobytu mogę jedynie dodać ,że były ze mną osoby które juz po raz kolejny były na kurorcie i stwierdziły ,że Lukas jest na wysokim poziomie ;-)
Jesli jeszcze jakieś pytania to chętnie odpowiem ;-)
Pozdrawiam
BarbaraS
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 06 lut 2013 14:28

Post autor: BarbaraS »

:kwiat: Z całego serca dziękuję za info. Troszkę mnie podbudowałaś. Pozdrawiam- jak wrócę to też napiszę jak to było...
ODPOWIEDZ