Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
W pomorskim NFZ ciągle wakacje. Dzisiaj zeszły 2 numerki (neurologia). Zadzwoniłam do oddziału NFZ -po zwroty-odp: nic nie ma. Mam czekać dalej (obecnie mam numer 134) bo panie mają dużo innej pracy a przydział dostanę na październik lub listopad. Na nic tłumaczenia o zaplanowanym urlopie. Panie są nieczułe na żadne błagania.
Pozdrawiam oczekujących, niemiłe panie z pomorskiego NFZ oraz pracodawców.
ZUZAZG
Ja też się nad tym zastanawiam i też myślę że to uzależnienie od przeglądarki. Jednak przyznaję że obserwacje są ciekawe np: do tego samego sanatorium dostają kuracjusze przydział na NEUROLOGIĘ i REUMATOLOGIĘ np. Nowy Dom Zdrojowy w Krynicy Górskiej. Jednak wcześniej dostaje REUMATOLOGIA a później NEUROLOGIA. Tak miała moja znajoma, która mimo dużo wcześniejszego terminu wpływu wniosku do NFZ, spotkała osobę ze swojego oddziału która dostała przydział razem z nią a wniosek złożyła 2 miesiące później (nie ze zwrotów). Ciekawe !
Zgadzam się! Ja złożyłam wniosek dwa miesiące pózniej od koleżanki, a jadę cztery miesiące pózniej niż ona. Osoby ,które złożyły wniosek o sanatorium po mnie dostały z tego samego profilu leczenia miesiąc wcześniej skierowanie. Nie wiem od czego to zależy.
Ja to sobie dopiero poczekam , przy otrzymaniu potwierdzenia a było to w lipcu miałam numerek 93108 dzis wchodzę i mam 88086. Ach to czekanie:)
Dobrze , że w przyszłym roku Krzeszowice o czywiście jesli zn ów mi nie przełożą terminu wyjazdu, bo miałam jechac w styczniu tego roku
W pomorskim NFZ wczoraj przez 2 godziny przybyły 23 numerki. Rano miałam 130 a później 153.Zadzwoniłam do NFZ - pani była bardzo zdziwiona. Ciągle nic nie wiem, pozdrawiam ZUZAZG