Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Dopytałam się i powiedziano : RTG 24 miesiące , morfologia , C.R.P. (O.B. )12 miesięcy Bez szczególnych wskazań w takim odstępie czasowym wykonuje się te podstawowe padania.
Ja już mam zrobione tylko ekg nie będzie bo lekarz mi nie chciała dać , bo za dużo badań sobie robię a badania i tak co roku mam w Kardiologicznym wykonywane.
Przy segregacji dokumentów znalazłem ekg i rtg opisy z br roku miesiać kwiecień Klinika Wad Wrodzonych Serca, wszystko pięknie opisane. Więc jestem gotowy do wyjazdu