GDZIE JEST :GRUDZIEŃKA GDZIE?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2011 20:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 3

Re: GDZIE JEST :GRUDZIEŃKA GDZIE?

Post autor: ewa831 »

Witaj. Ja jestem i wyjeżdżam z wycieczką do Krynicy 5 i 6 styczeń
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

Witaj Sierotko milo ze o mnie tez pamietasz troche mnie nie bylo och te klopoty, klopoty ale jak to sie mowi kto ich nie ma . Widze ze organizujecie sie ostro no i super:-) Ja jak przypuszczalam dostalam sanatorium (pisalam juz ) do Polanczyka od 24 stycznia az do 21 lutego do san. Plon. Zaluje ogromnie latem to z pewnoscia choc na weekend bym wpadla ( bede ok . 160km ) ale zima to pewnie bez samochodu bedzie trudno . Wierze ze bedziecie sie super bawic i ja tez mam nadzieje na dobry karnawal w tym roku :-). Wszystkich pozdrawiam a Ciebie sciskam szczegolnie . Pisze z komorki wie brak mi polskich znakow -sorry . Choroba martwi mnie fakt ze ze mna nikt nie chce jechac :-) :-) ale mysle ze i do Polanczyka ktos jakis przydzial dostanie bo tam ponoc towarzystwo odpowiednie to warunek by przetrwac :-) tak mi sie dostalo no coz ...... dobrej nocki wzystkim . Zosia
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witaj Sierotka. Tak ja wyjeżdżam tylko na dwa dni do Krynicy ale dobre i to po powrocie napiszę. Na dłuższy pobyt to gdzieś myślę że w kwietniu dostanę sanatorium. Pozdrawiam gorąco szkoda że mnie nie będzie w tym terminie co ty jedziesz.
ewa831
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki . A tak wogóle to skąd jesteś
ODPOWIEDZ