Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dorotka65, leczenie uzdrowiskowe ambulatoryjne to wyjazd do wskazanego sanatorium, gdzie masz zabiegi w ramach NFZ, ale sama szukasz sobie lokum (za które sama płacisz) i sama się żywisz.
pytacie czy mozna skaldac wnosek ja po 5 mc zlozylami teraz mam 530 nr ...ze zwrotow tez bylam dwa lata temu gdzie bylo tak ze nie caly rok czekalam nie ma roznicy ile juz czasu czekasz jak juz jestes zarejestrowana w kolejce to co im zalezy
chyba ze nic sie nie trafia bo tak tez bywa trzeba dzwonic co kilka dni za zwrotami
Co telefon do naszego funduszu to inna wersja zwrotów Ja już ich nie ogarniam
Przed chwilą znajomą dzwonila i nic na temat weryfikacji nie mówiła Pani...
Zwrotów na dziś brak proszę dzwonić jutro.
teresaK60 pisze: 03 paź 2018 16:08
witam dzisiaj 292 i dalej czekam
Czegoś nie rozumiem. Ja otrzymałem informację o skierowaniu na leczenie przy numerku 847 (17.09.) i na dwa miesiące przed jego rozpoczęciem (17.11. -08.12.). Nie mam pojęcia na jakiej zasadzie to działa. Teraz czekam na informację z NFZ o zmianie terminu. Wysłałem prośbę i stosowne załączniki. Dzisiaj mija tydzień. Mam nadzieję, że do jutra otrzymam konkretną odpowiedź, o czym z przyjemnością poinformuję. Bieżący status: ROZPATRYWANIE REZYGNACJI PRZEZ LEKARZA BALNEOLOGA. Czyli coś się dzieje.