Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Koniec pichcenia........... uffffffffffff ...............
To zostawię coś sodkiego do popołudniowej kawy czy herbatki.... (placuś ze śliwką i szarlotka z kokosem.... jeszcze ciepłe).... i idę w świat. Trzeba odreagować te 2 dni w kuchni
Ja mam przesr....
Mówiłam, kiedyś, że nie pociągają mnie zabytki w Iwoniczui ani powietrze z tężni w Ciechocinku, czy Inowrocławiu :roll
Normalnie nie mam czym się chwalić, czy cieszyć Czy ten lubelski zus nie zna innych kierunków, tylko ten Iwonicz, gdzie o to XXI wieku wszyscy zapomnieli.
26.01.2019 sanatorium Wisła
Jak się zbierze,fajna ekipa, to może do przeżycia będzie ten czas.
Wiesz co,? Margot, już poprzez swoje schorzenie czuję się " wybrana ' fack
Ja nie mogę góra, dół i jeszcze ta Wisła w. zimie. byłam w zimie w klimacie i wiem doskonale, czym to pachnie
Muszę powiedzieć, że korespondencja z zus nie spełniła moich oczekiwań
Zresztą nie wchodzi się 2 razy do tej samej wody