Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nutka pisze: 01 paź 2018 10:08
Trochę pofolguj z tym pakowaniem,bo przyczepkę trzeba będzie dopinać
Spoko Nutko........ ........ jak Małolatę udało się wywieźć, to tym bardziej ja się zmieszczę No mam taką nadzieję
Dopiero wróciłam z miasta, szybko coś na ząb i do ogrodu....... ...... przed wyjazdem muszę co nieco uporządkować, bo jak wrócę, to pewno już mrozy nastaną
Życzę uroczego popołudnia....... ależ śliczna pogod....... i oby tak dalej
Przerwa, ale już nic nie dłubię....... Złamałam paznokieć
Chyba zrobię parę słoiczków dżemu z jabłek. Dostałam całą skrzynkę, jakoś pasuje to zagospodarować
Wróciłam....własnie spóżniony obiadek zjadłam ...przydałoby się odpocząć,a tu jeszcze....ech
Co tam jeden paznokieć,Bożenko ....straciłam wszystkie ...a na kciukach ,to nawet się zaczęły rozdwajać
A tu nadchodzi czas,by podać rękę do ucałowania,a tu takie.......masakra
Jak tak patrzę na moje,to coraz częściej zastanawiam się nad zrobieniem tych piękności
...ale poczekam chwileczkę, Święto Zmarłych przed nami...trzeba znicze zapalać....szkoda,żeby się znowu zajęły
Miłego wieczorku Dziewczątka....muszę spadać ,bo mam szpital w domu
Jeszcze jutro Hrabianka na służbie,bo też chora,...to i przedszkole olewa