Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
zbigniew165 pisze: 28 wrz 2018 22:38
Martinka jestem specjalistą od narządu równowagi/błędnika/ bo mam na to umiarkowany stopień niepełnosprawności. Dlatego też nie chcę jechać w góry, bo jeszcze dochodzi astma oskrzelowa i góry nie dla mnie. Tak, że wiem co dla Ciebie oznacza ten przydział. Ja byłem z ZUS cały styczeń w Ustroniu i też już nie chcę tam jechać, jeszcze zimą. Mamy wspólne schorzenie i dlatego łatwiej się możemy zrozumieć . Pisz odwołanie do ZUS o tereny nadmorskie lub np. Wieniec Zdrój, gdzie nie ma górek.
Zbyszku, ja też mam taki stopień niepełnosprawności i wiem, dlaczego płasko dla nas jest lepiej
Już dzisiaj wysłałam pismo do zus z prośbą o zmianę terminu i miejsca zaszeregowania w sanatoroum
Aannaa to jakiś żart. U mnie dziennie ubywa po 160 numerków i dzisiaj mam numer 7077. Przewidywany przez NFZ termin wyjazdu to styczeń, luty 2019 rok /pulmonologia/
Beab,dziękuję. Jakieś pocieszenie jest,bo niektórzy z naszego NFZ mają weryfikację po 23 miesiącach. Jestem ciekawa dokąd mnie wyślą.Czy Tobie nie odpowiada Ustroń? Tam piramidki są na górkach i trochę trzeba się gimnastykować, ale zabiegi na przyzwoitym poziomie.Pozdrawiam.
Aniu Ustroń mi pasuje Byłam tam już Do Ustronia mam 80 km, czyli bliziutko . Jestem na chodzie a więc górki , pagórki mi nie straszne
W przyszłym roku okaże sie gdzie mnie wyślą . Już kiedyś miałam napisane Krynica a moje miejsce docelowe było Muszyna _Korona
Pozdrawiam całe Pendolino Pędzimy dalej...