Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Joni123 pisze: 02 paź 2018 11:49
Bożenko a Ty jedź sobie wcześniej na kwaterę i zaraz o 6 myk do Zimowita
Joni.......... nie da rady. Jeszcze w piątek o 19 mam nieplanowaną wizytę u neurologa. Przełożyłam na wcześniej (jakoś mnie wcisnęła), bo termin wypadał mi wtedy, jak będę w sanatorium. A sama wiesz jak to u lekarza....... jesteś niby zapisana na godzinę, a i tak zejdzie ze dwie
Pojadę wcześnie rano, by w Zimowicie być koło 7... w sumie mam 100 km więc myknę szybko
Nutka pisze: 02 paź 2018 11:29
Ten szpital,to taki zasmarkany ,Bożenko