Ulubione zabiegi w sanatorium
- Bogutka5
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 lis 2014 13:28
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 7
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 4 razy
Re: Ulubione zabiegi w sanatorium
Zawieja ja mam inne doświadczenia z siłownia. Naprawde jestem w wieku gdzie firmaa na dresie zupełnie mnie nie interesuje, wybieram tylko formy i urzędzenia, które mnie interesują, które mi odpowiadają w ilości ile chcę .. nic nie muszę. Mam swoje lata i mój organizm musze szanować, hihi.
A klimat, w którym mieszkamy raczej nas nie rozpieszcza, przez spora częśc roku po pracy ciemno, mokro , brr. W weekend co innego, można do lasu. A w domu tez można, czemu nie. Nie ważne gdzie ważne aby w ogóle coś robic.
Bogutka
A klimat, w którym mieszkamy raczej nas nie rozpieszcza, przez spora częśc roku po pracy ciemno, mokro , brr. W weekend co innego, można do lasu. A w domu tez można, czemu nie. Nie ważne gdzie ważne aby w ogóle coś robic.
Bogutka
Też myślałam że w domu mam siłownie...
Od kiedy spróbowałam na prawdziwej wiem że to inny wysiłek taki meeega pozytywny daje powera kopa i chęci

Od kiedy spróbowałam na prawdziwej wiem że to inny wysiłek taki meeega pozytywny daje powera kopa i chęci
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Dla mnie najlepsze zabiegi to oczywiście masaże i kąpiele w wodzie mineralnej jakie miałem kilka lat temu w Wiarusie w Muszynie. Oczywiście tych kąpieli było tylko 10 w całym turnusie, ale była to Muszynianka z odwiertu własnego z gór. Nie wiem czy jeszcze mają ten zabieg, ale był rewelacyjny.