USTROŃ SANATORIUM NARCYZ
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 maja 2016 22:43
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 73 razy
- Podziękowano: 97 razy
Re: USTROŃ SANATORIUM NARCYZ
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
Ustroń jeszcze nie pojawił się na mojej ścieżce sanatoryjnej
Pozdrawiam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
Jako, ze na moje schorzenie nie bylo nic, tylko codzienne zabiegi na basenie Atrium.
Szczęście, że woda byla uzdatniania poprzez naświetlanie, bez chloru wynalazek francuski
Ale umialam zalatwic sobie podwózke, karetkę, ktora księdza brala z innego sanatoroum , przyjeżdżała po mnie i wiozła mnie na basen 3 godz. a ksiedza na,zabiegi do innego sanatorium. potem bylo odwotnie więec nie chodzilam z mokrą głową, po kąpaniu.
- Martinka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 06 maja 2014 12:50
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 10 razy
- Podziękowano: 9 razy
To sanatorium , to FortunatMartinka pisze: 02 paź 2018 21:44 Zbyszku byłam w Nałęczowie w sanatorium- nie pamiętam teraz nazwy, ale położonym poza parkiem ZDrojowym.i to w okresie sylwestrowym.
Jako, ze na moje schorzenie nie bylo nic, tylko codzienne zabiegi na basenie Atrium.![]()
![]()
Szczęście, że woda byla uzdatniania poprzez naświetlanie, bez chloru wynalazek francuski![]()
Ale umialam zalatwic sobie podwózke, karetkę, ktora księdza brala z innego sanatoroum , przyjeżdżała po mnie i wiozła mnie na basen 3 godz. a ksiedza na,zabiegi do innego sanatorium. potem bylo odwotnie więec nie chodzilam z mokrą głową, po kąpaniu.![]()
Dzień Dobry.
-
Bietka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 kwie 2010 21:52
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 14
Pozdrawiam
-
zbigniew165
- Przyjaciel forum

Zabiegi: trzy dni w tygodniu do południa, następne trzy dni po obiedzie. Zrezygnował z gimnastyki w basenie solankowym z uwagi na to, że miał ten zabieg krótko przed obiadem, a zabiegi są oczywiście w UIZ /Uzdrowiskowy Instytut Zdrowia/czyli w Równicy i trzeba przejść po wspomnianych wyżej schodach.
Z tego też względu nie brał żadnych mokrych zabiegów, chociaż miał taką możliwość. Ma gimnastykę zbiorową i zabiegi prądowe.
Wyżywienie: jak na razie nie narzeka, stoliki na stołówce dziesięcioosobowe. Jeszcze są kompletowane, bo jedni wyjeżdżają inni przyjeżdżają
Rozrywki: wczoraj zaliczył Klub Kuracjusza w Równicy, ale był krótko, bo leczy jeszcze anginę z którą pojechał. Usiadł przy stoliku o godz. 17.30,ale już pół godziny później brakło miejsc siedzących na obu salach. To na razie wszystko co udało mi si ę uzyskać w dniu dzisiejszym. Jak będziecie mieć pytania, to postaram się uzyskać dalsze informacje odnośnie pobytu w Narcyzie.