Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Emerytka szkoda, że nie brałaś Polańczyka. Ja tam byłem w 2016 r. i każdemu mogę polecam. Co do połączenia, to ja pojechałem do Wrocławia autobusem i z Wrocławia autobusem z firmą NEOBUS do samego Polańczyka pod sanatorium. Ten przewoźnik jedzie również z Warszawy do Polańczyka. Masz też połączenie pociągiem do Krakowa i tam łapiesz tego właśnie przewoźnika. Dzisiaj dzwonimy ponownie i zobaczymy co będzie. Tak jak Bożenka pisze jest teraz więcej zwrotów. Może ty na neurologię, a ja pulmonologię w końcu wydzwonimy zwroty.
Do NFZ dodzwoniłem się już po 4 próbach, czyli idzie mi to coraz szybciej. Był zwrot na moje schorzenie/pulmonologia/ ale na leczenie poszpitalne. Z tego wychodzi, że coś się już dzieje w zwrotach i liczę na to, że wkrótce przeniosę się do tematu "Na walizkach". Pozdrawiam
Dziękuję Wam bardzo za miłe słowa i pocieszenie,jest mi bardzo miło
Dzisiaj dzwoniłam i powiedzieli że może się coś ruszy po piętnastym października,poczekamy zobaczymy.
Sprawdzałam jakie mam połączenie do Goczałkowic,okazuje się że trzy przesiadki mnie czekają
witam!
Leon43....też tak mam bardzo trudno uzyskać połączenie a jak już to zwrotów brak i tak codziennie .
Dzwonię regularnie od miesiąca i zaobserwowałam że jak się uda zaraz o 14 to jest szansa że coś jest a póżniej to szkoda czasu
podzwonię jeszcze do 15,pażdziernika a póżniej to już poczekam cierpliwie w kolejce ( wniosek składałam w listopadzie 2016 to możę wiosną będzie przydział życzę powodzenia