Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Pozdrawiam wyjeżdżających, wiedzących gdzie .....
Ja jeszcze nie wiem, bo wysłałam pismo do ZUS o zmianę a także nie wiem,
bo wysłałam również skierowanie do NFZ
Działam na 2 fronty.
Działanie to podstawa A ja wczoraj otrzymałam wiadomość , ze zostałam zakwalifikowana na rehabilitacje ogólnoustrojową .Czarniecka Góra"na rok 2021 Czyli już nie długo
No poczekam może mi się uda do marca powstrzymać ten pociąg to i bielizny nie trza albo może uważać na wilka i wziąść te reformy nigdy niewiadomo A tak po prawdzie to narazie rosną numerki miałam 16 mam 25 więc może to w druga stronę jedzie ten pociąg pozdrawiam
Beab.
Przepraszam za takie pytanie, ale skąd już wiesz, że jedziesz do Ustronia. Myślałam, że to podają dopiero w skierowaniu do sanatorium.
Pozdrawiam