Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem w Solince w lipcu 2016 r. Nie wiem, czy znajdziesz o tym sanatorium świeże informacje, bo śledzę wszystkie wpisy o wyjazdach do tego sanatorium i jest ich niewiele.
Gienia faktycznie są świeże opinie o Solince. Po ich przeczytaniu stwierdziłem, że są takie same jak ja zamieściłem na forum po powrocie z Polańczyka czyli bardzo pozytywne. Cieszę się, że nawet polepszył się pobyt, bo jak czytałem odnowiono pokoje. Mogę polecić każdemu to kameralne sanatorium ok. 160 kuracjuszy i samą miejscowość Polańczyk . Oczywiście w porze letniej, bo byłem w pełni sezonu, lipiec. Potwierdzam, że na poddaszu są większe pokoje, oczywiście tylko z oknem dachowym, bez balkonu. Tylko szkoda, że tych świeżych opinii nie ma na naszym forum.
Byłam w Solince w lipcu 2017r. Swoje opinie pisałam nie pamiętam w jakim dziale. Busiaczek jeżeli trafisz na dobrą pogodę, czego Ci życzę, to pobyt w Polańczyku będzie super. Solinka jest typowym sanatorium, pokoje 1, 2 i 3 osobowe z balkonami, wyposażone standardowo /leżanka, szafa, stolik, krzesło/fotel. Zabiegi wykonywane przez miły personel, atutem jest mała tężnia w części zabiegowej. Wyżywienie, rzecz gustu i smaku, ja dokupowałam warzywa i owoce, na stołówce ciasno ale kelnerki szybkie i posiłki podają gorące. Dodatkowym zabiegiem dla mnie były wycieczki zorganizowane po okolicy i długie samotne spacery. Pobyt dla mnie był bardzo udany z korzyścią dla zdrowia. Trochę gorzej jest gdy pada i wieje, na szlaki nie można wyjść, spacer jedną ulicą może znudzić, w sanatorium brak oferty rozrywkowej / ale w bliskim sąsiedztwie są klimatyczne wieczorki/. I rzecz najważniejsza.....ludzie jakich spotkasz, ja miałam szczęście do fajnego towarzystwa. Pozdrawiam
Dzieki za informacje
Wazna jest baza zabiegowa i zakwaterowanie.
Z tego co napisaliscie, jest chyba ok.
Nigdy nie bylam w tym rejonie i chcialabym troche polazikowac.
Moze jakies sugestie...
Pogoda o tej porze roku, to wielka zagadka....
Jak skorzystasz ze wszystkich propozycji wycieczek pieszych lub autokarowych proponowanych przez przewodnika współpracującego z sanatorium to jesteś WIELKA/I. Można dużo zobaczyć i trochę się zmęczyć. Pozdrawiam i życzę pięknej polskiej jesieni, w Bieszczadach jest wyjątkowo pięknie.