Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzisiaj dodzwoniłem się po pięciu próbach do swojego NFZ i Pani po sprawdzeniu w zwrotach stwierdziła, że nie ma na pulmonologię dzisiaj. Z tego wynika, że zwroty były. Jutro ponownie wykonam połączenie i tak aż do skutku. Gratulacje dla Leona43, że załapał się jeszcze na październik.
Gratuluję Leon i super zabiegów życzę . pocieszające ze coś się ruszyło i w mazowieckim odnośnie zwrotów Ja też się dziś dodzwonilam ,ale morza nie było Pani zaproponowała INOWROCLAW Dlugopole i Rabka Zdrój.
Geniu ,Bożenko ...dzięki za mile słowo
o 14 ponawiam próbę może się powiedzie
Bogutko5... chęć wyjazdu na pierwszym miejscu ,ale jeszcze oczekiwania mamy co do regionu
JA zaplanowałam nadbałtyckie uzdrowiska to CZEKAM
pozdrawiam
Podobnie jak bonia50+ czekam na wybrzeże i dzisiaj po 5 próbach dodzwoniłem się do NFZ. Pani zapytała mnie o numer kolejkowy oraz o adres zamieszkania-po raz pierwszy. Stwierdziła jednak, że dzisiaj nic nie ma na moje schorzenie. Od poniedziałku dzwonię dalej i liczę, że jednak ktoś zwróci skierowanie.
Trzymam kciuki za dobre zwroty. Wielu osobom cierpliwie dzwoniącym udało się fajne skierowania złapać.
Moja mama co do regionu to mówi: tylko aby blisko, aby dojazd był. Ja jej na to, że czasami blisko to nie znaczy łatwiej dojechać niż gdzieś dalej. Poza tym przecież i tak ją zawieziemy.
Bogutka
Dziękuję za gratulacje. Jak będzie to się okaże na miejscu. Walizkę czas pakować powoli i w drogę. Wszystkim dzwoniącym życzę powodzenia. Trzeba mieć anielską cierpliwość.