Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
No cóż.... pochwalę się i ja. Też mi sie udało dodzwonić i dostałam podwójne skierowanie do Dąbek. Wyjazd za tydzień. Było sporo propozycji , tak pojedyńczych jak i podwójnych. Cięzko było podjąć decyzję tu i teraz bo to i tak decyzja w ciemno. Pokierowałam się miejscem kuracji i czy to dobra decyzja ????..... zobaczymy. Pozdrawiam.
Gratulacje z tytułu udanych łowów sanatoryjnych.
Ja czekam na odpowiedź z Zus po moim piśmie a także na informację z NFZ. Na teraz cisza.
Miłego weekendu
Ewiko no to super. A jaki ośrodek sobie wydzwonilas? Lubie Dąbki na niedzielne spacery. To fajne miejsce. Moja siostra wykupiła sobie pobyt we wrześniu w Dabkach w Dukacie.
Bogutka
Bogutko , jadę do SANATORIUM UZDROWISKOWEGO SUSMED. Nic nie wiem na temat obiektu. Może ktoś coś podrzuci .... Dzięki wszystkim za miłe słowa , pozdrawiam.
Dzisiaj dodzwoniłem się za pierwszym strzałem do NFZ. Był dla mnie zwrot do Ustronia na 23.11.2018 r, ale podziękowałem Pani, gdyż Ustroń w tym roku już zaliczyłem z ZUS. Jutro następny telefon do miłej Pani z NFZ. Liczę na trafienie w tereny nadmorskie.
zbigniew165 pisze: 08 paź 2018 10:38
Dzisiaj dodzwoniłem się za pierwszym strzałem do NFZ. Był dla mnie zwrot do Ustronia na 23.11.2018 r, ale podziękowałem Pani, gdyż Ustroń w tym roku już zaliczyłem z ZUS. Jutro następny telefon do miłej Pani z NFZ. Liczę na trafienie w tereny nadmorskie.
Witam i pozdrawiam oczekujących na zwroty.Ja już zaniechałam wydzwaniania o zwroty,jadę jednak w swoim terminie,co prawda to nie mam bezpośredniego połączenia tylko z przesiadkami, jeśli chciałabym jechać z rana to trzy przesiadki albo koło południa dwie więc jadę drugim autobusem,przecież miejsce jest dla mnie zaklepane Muszę zadzwonić do sanatorium i wszystkiego się dowiedzieć,co czytałam opinie kuracjuszy to nie ciekawe ( PRL ) ale może nie jest tak źle,jak wrócę to na pewno napiszę swoją opinię też.
Pozdrawiam i życzę wam zwrotów takich jak sobie marzycie