Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Witam, mam pytanie odnośnie pobytu poszpitalnego w tym sanatorium. Proszę napiszcie czy jest możliwość zamiany pokoju jeśli standard nie będzie odpowiadał, czy jak dostanę to już kaplica? Wiem, że część pokoi na nfz jest przed, a część po remoncie. O której najlepiej przyjechać? Dzwoniłam tam i poinformowano mnie, żeby być ok 11 ale wydaje mi się to trochę późno. Czy jest możliwość zasugerowania zabiegów?
Byłam w grudniu z NFZ.. trafiło Ci się naprawdę fajne sanatorium. Tak naprawdę myślę że godzina o której przyjedziesz nie ma większego wpływu na przydział lepszego pokoju. Dotarłam około 17 i pokój miałam z tych po remoncie. Chyba jakieś przynajmniej wstępne przydziały pokojów to tam recepcja robi zanim ludzie się pojawią. A pokoje przed remontem też nie są jakieś najgorsze. Wszędzie jest sprzątane, jest czysto. Myślę że z zasugerowaniem zabiegów nie będzie problemu a już na pewno jeśli coś nie będzie pasowało to będzie można zabiegi zmienić.
Kobiet jest zdecydowanie więcej w sanatorium więc szansa na dobranie wiekiem osób w pokoju też znacząco wzrasta. Dobrze będzie to naprawdę fajne sanatorium, jest też gdzie wyjść na spacer.. udanej rehabilitacji Ci życzę i wierzę, że będziesz zadowolona.
Jeśli się zdarzy że będzie brzydka pogoda to przynajmniej wszystkie zabiegi masz pod jednym dachem i nie ma wychodzenia na zewnątrz.. to duży obiekt, przyjmuje na raz około 800 kuracjuszy ale tak jest to poukładane że tych ludzi wcale nie widać.. każdy budynek ma swoją jadalnię, są dwa zakłady przyrodolecznicze, sklep, kawiarnia, kosmetyczka.. wszędzie mozna się dostać w kapciach..