Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Oj, kurcze. Tyle propozycji. Moze nasz NFZ weźmie sobie do serca temat.
Ale chyba musisz sama zadbać o ten listopad. Dzwon do skutku o zwroty.
Masz b.duże szanse na zdobycie fajnego zwrotu, bo to termin średnio atrakcyjny.
Trzymam kciuki.
A może warto "skrobnąć" jakiegoś maila. Ja kiedy zobaczyłam, że termin się wydłuża napisałam do nich, że wcześniej miałam zaplanowany urlop i będę miała trudności z wyjazdem i proszę o przydział we wrześniu i takie tam. Odpisali , że nie ma możliwości, że nie zapewniają, że dostanę jak dojdzie kolejka itd . Ostatecznie mimo, że przyznawali już październik ja dostałąm od 2 do 23 września Szczawnicę. Wiem, że Tygrys też z nimi korespondował :)i dostał Krynicę chyba w sierpniu. Trzeba próbować cóż to szkodzi .Pozdrawiam
Dzwoniłem wczoraj do przychodniu gdzie trafiło moje zgłoszenie do weryfikacji...............i cholery dostać można co za głąby tam pracują, okazało się ze mam przyjść do lekarza, po czy wniosek dostane w garść i mam sam go odwieść do NFZ