Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem w Muszelce w ubiegłym roku, na pobycie prywatnym. Obiekt usytuowany idealnie, niedaleko plaży, przy końcu nadmorskiego deptaka. Składa się z dwóch skrzydeł, połączonych budynkiem , w którym znajduje się baza zabiegowa oraz niewielki basen. baza zabiegowa na przyzwoitym poziomie, na zabiegi można udać się z pokoi, bez wychodzenia na zewnątrz.Pokoje na pewno 2 i 3 osobowe, czy są jedynki tego nie wiem, można sprawdzić na stronie internetowej. Pokoje na przyzwoitym poziomie, wyposażone na pewno w lodówkę, telewizor, niewielkie radio, był tez chyba czajnik w pokoju.Łazienka nie za duża i nie za mała, taka w sam raz.Posiłki na parterze, z dojściem schodami i dojazdem windą.Śniadania i kolacje w formie stołu szwedzkiego, obiady jak pamiętam były serwowane. Jedzenie całkiem dobre.Parking obok, lub na ulicy, chociaż z tego co przekazał mi kolega, w tym roku był remont wokół ośrodka i nie wiem jak z parkingiem. generalnie jednak w Kołobrzegu jest dosyć dużo parkingów strzeżonych i płatnych. Polecam budynek usytuowany po lewej stronie , patrząc od wejścia, pokoje nowsze i lepiej wyposażone.
Jeśli chodzi o rozrywkę to na rzut kamieniem jest"Bałtyk" z potańcówkami wieczorem, niedaleko IKAR z potańcówkami po południu. Polecam jednak podjechać taksówką do ARKA, tam są wyśmienite wieczorne zabawy.
Co do pozostałych rzeczy to znajdziesz je na pewno w bieżących opisach z Kołobrzegu.
Życzę miłego pobytu.