Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
28 listopada 2017 .... data wpływu do oddziału ...
Na dzień dzisiejszy nr ... 48 693
Jeśli nie uda mi się pojechać ze zwrotu , to zapewne w drugiej połowie 2020
Witaj Chmurko. U nas nie zawsze tak od razu przyjmują kolejny wniosek. Ja postaram się o niego w listopadzie. tak bardzo bym chciała w kolejce być. Polanica w sierpniu to była bajka. Nadal tęsknię. Teraz ani urlopu ani żadnego wyjazdu w planach tylko praca i tydzień za tygodniem mija.
Bogutka
Bogutka5, u Was i tak jest lepiej, W śląskim NFZ trzeba odczekać rok po sanatorium żeby móc złożyć ponownie wniosek. Jeżeli delikwent nie dostosuje się do tego zalecenia,otrzymuje odpowiedź odmowną z zaznaczeniem,że balneolog nie może stwierdzić,czy kuracja przyniosła określony skutek.Poza tym jest to odpowiedź od której nie można się odwołać.Niestety społeczeństwo się starzeje i coraz więcej ludzi wymaga odpowiedniej rehabilitacji i zmiany klimatu.Czasami się zastanawiam,czy na tym Śląsku ludzie bardziej dbają o swoje zdrowie, czy też jest nas najwięcej? Pozdrawiam i życzę szybkiego powrotu do kolejki.
Bogutka5 pisze: 08 paź 2018 14:56
Witaj Chmurko. U nas nie zawsze tak od razu przyjmują kolejny wniosek. Ja postaram się o niego w listopadzie. tak bardzo bym chciała w kolejce być. Polanica w sierpniu to była bajka. Nadal tęsknię. Teraz ani urlopu ani żadnego wyjazdu w planach tylko praca i tydzień za tygodniem mija.
Bogutka
Bogutko razem tesknimy. ..moj wniosek juz nabiera mocy urzedowej w NFZ-cie...
Melduję się w kolejce z numerem 93 953.
Obserwuję, że na Mazowszu czas oczekiwania wydłuża się, w zawiadomieniach od NFZ mamy czas oczekiwania 26 miesięcy, ale pewnie wydłuży się do 30. A jak jest w Waszych oddziałach?
Pozdrawiam