Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Anusia i ja potwierdzam swoje przybycie
O której godzinie spotkanie i w którym miejscu?
Cz może być ok.15.00 - nie później bo ja będę podróżować pociągiem i jeszcze na dodatek z dwiema nastolatkami ale warto choćby na godzinkę wpaść aby Was poznać
niestety, dzisiaj u mnie to też nie wchodzi w grę, mimo, że tak blisko, ale w sobotę....myślę, że to realne bardziej będę śledzić wasze plany pozdrawiam
agunia3 pisze:Anusia i ja potwierdzam swoje przybycie
O której godzinie spotkanie i w którym miejscu?
Cz może być ok.15.00 - nie później bo ja będę podróżować pociągiem i jeszcze na dodatek z dwiema nastolatkami ale warto choćby na godzinkę wpaść aby Was poznać
Witaj Agunia możemy się spotkać albo na starówce albo najlepiej ( dla mnie) na Kazimierzu, co do godziny to ja będę dostępna całą sobotę. Zobaczymy ile osób będzie jeszcze chętnych to się konkretnie umówimy . Pozdrawiam
agunia3 pisze:Anusia wolałabym gdzieś na Rynku bo to miejsce znam.
Dobrze Agunia może być Rynek Czyli mamy ustalone miejsce, jeszcze godzina została . Wszystkich zainteresowanych spotkaniem bardzo proszę o wypowiedzenie się co do godziny. pozdrawiam
Jak pisałam,mój pociąg przyjedzie 0 16.15 wg rozkładu,więc na Rynku byłabym ok.16,30,najwcześniej. O ile moi znajomi nie porwą mnie od razu do Wieliczki,to postaram się przyjść.Za 2,5 godziny wsiadam do pociągu i jadę..Do zobaczenia,oby...