Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Beti75 pisze: 13 paź 2018 20:47
Steven miejmy nadzieję że pogoda nam dopisze i na szlakach sie spotkamy,w razie kiepskawej pogody pozostaną nam wycieczki z biura podróży,jeśli nam czas pozwoli.A wycieczek jest bardzo dużo.Ja zabieram paszport,bo jest organizowana wycieczka do Lwowa,zeszłym roku jak byłam w Rymanowie to do Lwowa pojechałam,ale niedosyt pozostał i jeszcze raz pojechałabym do Lwowa.Pozdrawiam
Dzięki za informację . Ja pierwszy raz na kurację jadę to jestem zielony co i jak . Pozdrawiam
Witaj Steven Ty Masz turnus z Zus .Wracając jeszcze do wycieczek,to w Iwoniczu działają 2biura podróży Omnibus,i Mateusz, to Możesz już w necie ofertę wyjazdów zobaczyć.Zeszłym roku mnie też uświadomili co do organizowanych wycieczek więc ja dalej wiedzę na ten temat przekazuję.Pozdrawiam
Tak, jadę z ZUS-u. Dziękuję ale nie bardzo wiem czy będę mógł jechać , jak się to ma do zabiegów i rehabilitacji tak jak pisałem jadę pierwszy raz i jestem zielony ;( Ale dziękuję i sprawdzę te biura turystyczne
Steven pisze: 14 paź 2018 11:59
Tak, jadę z ZUS-u. Dziękuję ale nie bardzo wiem czy będę mógł jechać , jak się to ma do zabiegów i rehabilitacji tak jak pisałem jadę pierwszy raz i jestem zielony ;( Ale dziękuję i sprawdzę te biura turystyczne
W tygodniu to może być kiepsko z czasem bo z Zus jest dużo zabiegów,ale w niedzielę mozna pojechać.Co do wyjazdu to jeśli Twój stan zdrowia pozwala to lepiej jechać publicznym środkiem transportu dlatego ze zwrot za podróż jest dokładnie taki sam ile na bilety sie wyda,a samochodem to nawet w jedną stronę nie zwróci sie.Cdn
Steven jeszcze z praktycznych porad to Zadzwoń do sanatorium i Zapytaj czy w pokoju są szklanki talerzyki i łyżeczki,bo może być problem,kuracjusze z stołówki zabierają ,a potem paniew kelnerki po pokojach chodzą i sprawdzaja.Ja zabieram swój kubek łyżeczkę i mały talerzyk i nie mam problemu.To by bylo na tyle porad.
Steven pisze: 14 paź 2018 13:05
Ok. Dziękuję i na wszelki wypadek zabiorę swoje przybory bo co mi szkodzi przecież jadę autem
Właśnie nic nie zaszkodzi żeby swoje zabrać,ja jeszcze nożyk biore bo też może sie przydać..Jeszcze dwa tygodnie i pakowanie bedzie,i błogie trzytygodniowe lenistwo,no ale szybko pobyt przeleci tymbardziej że z zus zabiegi po południu sa.Tylko szkoda ze to listopad i predko ciemno będzie.