Ja tylko życzę wszystkim wszystkiego najlepszego i mniej pierdołowatych problemów
Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Moralność Nasza...Jacy Jesteśmy?
Ja tylko życzę wszystkim wszystkiego najlepszego i mniej pierdołowatych problemów
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Florka a my powinniśmy wykorzystać swoją inteligencję,żeby nie dać nikomu się zmanipulować.Kuracjuszu54 tak jak napisałam jesteś osobą inteligentną tym niemniej mam wrażenie jesteś również mistrzem manipulacji...
-
forumowicz
Przecież nikt nikomu nie zabrania wypowiedzieć własnego zdania na każdy temat. Nie wiem jak było kiedyś, ale zawsze mówi się że było lepiej.
To w takim razie, albo była wyższa kultura wypowiedzi, ludzie mieli więcej szacunku dla siebie albo nie było drażliwych tematów, nie było problemów, Ludzie mieli więcej optymizmu w sobie? Świat był inny?
Upłynęło ile czasu, aby świat się zmienił? Chyba za mało, aby partnerska dyskusja na argumenty i indywidualne poglądy, przegrywały tak wysoko i w tak krótkim czasie.
Co o tym Sądzicie?
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Tylko dlaczego a nie wchodziłem pojawiają mi się Kandydaci pewnej Partii na Forum i najlepsze jest to że Oni sa ze ..Szczecina
- Felice
- Przyjaciel forum

Każdy ma prawo mówić co chce,a ja mam prawo powiedzieć,że mi się to nie podoba,albo forma jest zbyt agresywna w moim odczuciu.
Niestety prawdą jest stwierdzenie że coraz częściej jest przyzwolenie na bylejakość i chamstwo.
-
forumowicz
To przesłanie było ukryte pomiędzy wyrazamiFelice pisze: 15 paź 2018 17:33Florka a my powinniśmy wykorzystać swoją inteligencję,żeby nie dać nikomu się zmanipulować.Kuracjuszu54 tak jak napisałam jesteś osobą inteligentną tym niemniej mam wrażenie jesteś również mistrzem manipulacji...![]()
-
forumowicz
Wiesz co darek ten świat już jest tak mały, że im ciasno u siebie, albo ambicje zbyt duże?darek pisze: 15 paź 2018 17:53 Moralność moralnością
Tylko dlaczego a nie wchodziłem pojawiają mi się Kandydaci pewnej Partii na Forum i najlepsze jest to że Oni sa ze ..Szczecina![]()
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
A jeśli tak to czy ten temat dotyczy również tzw. "moralności podwójnej'"?
Byłoby ciekawie czegoś nowego się dowiedzieć
- Felice
- Przyjaciel forum

- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski
- Podziękował: 158 razy
- Podziękowano: 76 razy
W takim razie napisz coś ciekawego ...bo faktycznie tu nuda i taka nudna pogoda także...Hipokryt pisze: 15 paź 2018 19:19 Czy w tym temacie wreszcie coś się ciekawego pojawi w odpowiedzi na tytułowe pytanie?
A jeśli tak to czy ten temat dotyczy również tzw. "moralności podwójnej'"?
Byłoby ciekawie czegoś nowego się dowiedzieć![]()