Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Mirabella dni ponad miesiąc, ale zależało mi na morzu bo w góry to dużo wcześniej była możliwość wyjazdu .
Jestem mega zadowolona wszystko jest Ok termin lokalizacja i ośrodek z zabiegami na miejscu super ( była również ARKA od 22.10 ale Ja osobiście wolę klimat MSW i wszędzie blisko
życzę super udanych zwrotów.
bonia50+ pisze: 13 paź 2018 21:19
Mirabella dni ponad miesiąc, ale zależało mi na morzu bo w góry to dużo wcześniej była możliwość wyjazdu .
Jestem mega zadowolona wszystko jest Ok termin lokalizacja i ośrodek z zabiegami na miejscu super ( była również ARKA od 22.10 ale Ja osobiście wolę klimat MSW i wszędzie blisko
życzę super udanych zwrotów.
Podziwiam Cię
Ja też kilka razy korzystałam ze zwrotów....wytrzymałam tylko dwa tygodnie.
Udanego wypoczynku życzę
Oj Podczele to nie Kołobrzeg to kawał za w lesie blisko morze i nic cisza i niestety czuć komunę. Oj chyba za dopłatą bym tam nie chciała być.Co tam robić.Odwiedziłam ten osrodek będąc w Kołobrzegu, pojechałam chyba ze 20 minut autobusem.
Jeszcze chcę dodać, że teraz zdobyć zwrot to bułka z masłem mnie udało się być w Lądku od 4 września ze zwrotów dzwoniłam 300 razy i nic i nic każdego dnia, zadowoliły mnie góry bo je kocham a Kołobrzeg wogóle mnie nie interesuje na szczęście, byłam w Medze kiedyś w październiku i na 10 lat mi starczy morza.
Po naszych zdobyczach temat prawie umarł. Faktycznie nie ma chętnych nawet nad morze. Teraz wszyscy jadą z kolejki jak NFZ przydzieli. Panie w NFZ odpoczywają po naszych telefonach, których niekiedy wykonywało się po 300 połączeń przez każdego z dzwoniących. Ja swój zwrot zaczynam pojutrze w Świnoujściu.
Zbigniew ile czasu dali Ci na spakowanie walizki? Byłem w tym okresie w Świnoujściu w ,,Bałtyku" Fajnie bo pusto i wieje jak diabli. W jakim ośrodku masz pobyt? W sumie jedynie jakieś rozrywki to w ,,Albatrosie" i czasami w ,,Lazurze" ,bo ,,Energetyk" to już tradycyjnie..fajnego pobytu życzę.
alien jestem w Trzygłowie, a tylko dwa zabiegi mam w Bałtyku. Właśnie wróciliśmy z Energetyka, gdzie byliśmy na piwie i wrócimy tam na wieczorek. Wstęp kosztuje 7 zł. Co do pogody, to dzisiaj było u nas 20 stopni i zero wiatru.
zbigniew165 ...No to macie fajnie..Przy takiej pogodzie to rowerek i przepiękną ścieżką rowerową do Ahlbeck popedałować . To miłej zabawy i udanych zabiegów. I wybierzcie się dzisiaj nad morze jest msza za tych co nie wrócili..niesamowita sprawa.