Wieniec Zdrój Jutrzenka

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gosia 777
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 02 lip 2017 16:19
Oddział NFZ: Mazowiecki

Wieniec Zdrój Jutrzenka

Post autor: Gosia 777 »

Witam.Byłam w Wieńcu juz dwa razy i jestem bardzo zadowolona z bazy zabiegowej oraz pobyty.Jest to moloch co prawda bo to holet i dużo ludzi z komercji.Ale mimo wszystko pobyt tam bardzo mi sie podobał.Pokoje bardzo wysoki standard czysto wymieniane ręczniki czajniki w pokojach .Suszarki do włosów w łazienkach mozliwość szlafroka za opłata w recepcji co daj dużo mniej w walizce to ciągania.Żelazko równiez można wyporzyczyć w recepcji.Obsługa bardzo miła.Jedzenie zupy ok drugie monotonia ale zawsze mozna sobie dopłacić w recepcji 15 zł za dzień i jeść z komercja szwecki stół ale zapomnijcie wtedy o diecie napewno pare kg wskoczy.Super Spa gdzie mozna skorzystać z róznych pakietów basen sauny grota solna jakuzi .Jest równiez Joga polecam dla tych bardziej aktywnych mogacych skorzystać,Można wyporzyczać kijki rowery.Teren to las piekny las gdzie mozna spacerować .Do wiekszej miejscowości 4 km Wocławek piekne miasto spacery na Wisłą polecam.W okolicy sanatorium mały sklepik ale dobrze zaopatrzony a do miasta mozna podjechac autobusem z od samego SanatoriumOrganizowane sa wycieczki w niedziele.Wieczorki taneczne od wtorku do niedzieli gra dj jak i zespoóły.Bywaja koncerty .
ODPOWIEDZ