Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Endzi pisze: 17 paź 2018 12:49
Kurczę mam trochę stracha, nie wiem co i jak, bo będę pierwszy raz. Ale mam nadzieję, że poprawię swoje zdrówko i poznam wielu sympatycznych ludzi.
Witaj Endzi,nie Stresuj się będzie dobrze,po sanatorium człowiek jak nowo narodzony jest,zmiana otoczenia,zabiegi robią swoje.W Iwoniczu jest pieknie tylko szkoda że trafił nam turnus w listopadzie.Ja też w tym samym terminie jade tyłko.do Excelsiora.Pozdrawiam.
Witam
W iwoniczu byłem 5 lat temu na wiosnę w sąsiednim Górniku i było super, jak przyjechałem to jeszcze leżały resztki śniegu a potem cały turnus ponad 25 stopni. też byłem pierwszy raz i powiem tylko tyle że to czy dane sanatorium będziesz wspominać dobrze czy źle zależy w dużej mierze od tego na kogo trafisz w pokoju, ja pomimo tego że byłem młodszy o całe pokolenie od moich współlokatorów to świetnie się z nimi bawiłem i do dziś mam kontakt. Iwonicz to przede wszystkim najczystsze powietrze ze wszystkich uzdrowisk w Polsce cisza, spokój i rzut beretem w bieszczady. Jeśli chodzi o Sanvit to pamiętam że jest tam basen oraz że czekał na remont wnętrza.