Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Witam Honorka , wiem, że już czekasz w blokach startowych, ale jeżeli znajdziesz małą chwilkę to napisz gdzie będziemy mogli się spotkać w Krynicy. Ja przyjeżdzam w sobotę rano - czyli możemy się spotkać w Lwigrodzie kawiarenka na pierwszym piętrze np. godz. 10.00 Pozdrawiam
John2306 pisze: 18 paź 2018 13:12
Witam Honorka , wiem, że już czekasz w blokach startowych, ale jeżeli znajdziesz małą chwilkę to napisz gdzie będziemy mogli się spotkać w Krynicy. Ja przyjeżdzam w sobotę rano - czyli możemy się spotkać w Lwigrodzie kawiarenka na pierwszym piętrze np. godz. 10.00 Pozdrawiam
Hej John...ja już w trasie...jestem już w Wa-wie na zachodnim i zmuszona jestem tu tkwić do 20:30..Wstępnie możemy się tak umówić ...na czasie podam Ci namiary wizualne na mnie
Felice pisze: 18 paź 2018 17:55
Honorka wpadaj do mnie na kolację
Chyba bym i zdążyła za tyle czasu ..gdybym lepiej znala Wa-we no i jeszcze ta waliza ..Następnym razem jak będęw stolicy to pomyślę bo poczułam się zaproszona
John2306 pisze: 19 paź 2018 09:07
Teraz to ja już czekam w blokach startowych. Honorcia jesteśmy umówieni do zobaczenia.
Czekaj....czekaj i w drogę Ja już doszłam jaki pokój mam...niestety trojka ale dopiero wejdę około 14tej...zabiegi mam rozpisanie więc do zobaczyska na miejscu ...może będę jutro z rana leciała to Cię zaczepie
Cześć ,tak jak się umawialismy bylem.Wypilem kawe poprosilem tą szczuplejsza dziewczne ,ze gdyby ktos pytal o Johna to zeby wskazala. O 15 wybieram się na fajfy mozemy isc razem Mieszkam w pokoju 323 mozesz zadzwonic, nr pokoju jest nr jaki nalezy wykrecic ze stacjonarnego