Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Martinka pisze: 29 paź 2018 13:34
Ja nie mam produkcji, ale znam numer telefonów, nie do jednego producenta .....
Również mam troszkę owoców zmrożonych a zamrażarkę musze zamknąc na działce bo zima się zbliża i kilka karafek takiego 80% bym ..
bo dotychczasowy dostawca za miemógł i owoce się marnują a od sierpnia pojawił się jeszcze jedna koneserka ..
Choć ostatnio miksowałem zapomnianą pewną masę....zagęszczonego mleka gostyńskiego-kajmakowego.... z rumem i Pustki się ostały
No... Bożenko Ja nie mogę, bo leki mi się z alkoholo nie korelują
ech.. a 3 półki otwarte pełne flaszek
Tylko mogę teraz się patrzeć
Ale później odrobię