Co to znaczy tak daleko???BozenaMat pisze: 24 paź 2018 21:29 Że też tak daleko mam, by dołączyć do rowerowców....... ale kto wie....
Darek i Pietka50+ ze Śląska, Lawenda z Opolskiego...
A Ty masz przecież bezpośrednie połączenie ze Świnoujściem

Co to znaczy tak daleko???BozenaMat pisze: 24 paź 2018 21:29 Że też tak daleko mam, by dołączyć do rowerowców....... ale kto wie....

Drogi Marku - HipokrycieHipokryt pisze: 24 paź 2018 14:06 Ojcze Założycielu(tego tematu)
Jak to możliwe, że prawie 3 tygodnie (od mojego poprzedniego wpisu) nic się nie działo w tym temacie? Czy tak będzie ponownie i czy warto tu zaglądać?
A teraz gdy pojawił się ciekawy reportaż znad Bałtyku ... okazało się że Ojciec żyje i jest już zdrowy? Proponuję jednak częściej odświeżać ten temat udzielając np. wskazówek na temat przygotowania do tej wyprawy. A może wcześniej jakiś mały zlot rowerowy w centrum kraju?
Co do długości odcinków to opisana trasa jest idealna już przy lekkim wytrenowaniu. Takie właśnie odcinki lubimy i często pokonujemy![]()
Pozdrawiam zainteresowanych![]()

Fakt, mam. Ale to jednak wyprawa kilkudniowa, a na taką nie zawsze jest niestety czas. Są różne obowiązki, które czasem uniemożliwiają nam pasje.

A mnie zaczynają nachodzić tzw schizy i ta reklama ..prześlij kase bo coś się zepsuło.violet58 pisze: 24 paź 2018 22:21 A jak już tak się dobrze wczytasz, to wyprawę planujemy na wrzesień![]()
![]()
....

Marku z całym SZACUNKIEMHipokryt pisze: 24 paź 2018 14:06 Ojcze Założycielu(tego tematu)
Jak to możliwe, że prawie 3 tygodnie (od mojego poprzedniego wpisu) nic się nie działo w tym temacie? Czy tak będzie ponownie i czy warto tu zaglądać?
A teraz gdy pojawił się ciekawy reportaż znad Bałtyku ... okazało się że Ojciec żyje i jest już zdrowy? Proponuję jednak częściej odświeżać ten temat udzielając np. wskazówek na temat przygotowania do tej wyprawy. A może wcześniej jakiś mały zlot rowerowy w centrum kraju?
Co do długości odcinków to opisana trasa jest idealna już przy lekkim wytrenowaniu. Takie właśnie odcinki lubimy i często pokonujemy![]()
Pozdrawiam zainteresowanych![]()