Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
efe pisze: 30 paź 2018 04:13
Jedziesz samochodem to może się spotkamy na trasie.
Coś cichutko, pozdrawiam
Jeszcze nie wiem czy pojadę samochodem, trochę się obawiam sama- zimową porą. Podobno jest dobre połączenie busem i może wybiorę tą opcję.
Cichutko ale może się rozkreci(mam nadzieję)
Pozdrawiam
Ja również pozdrawiam najważniejsze żeby na miejscu się rozkręciło.
Tak przy okazji mam kolegę w Starachowicach.
Uczy w szkole muzyki, miłego wieczoru.
efe pisze: 30 paź 2018 20:59
Ja również pozdrawiam najważniejsze żeby na miejscu się rozkręciło.
Tak przy okazji mam kolegę w Starachowicach.
Uczy w szkole muzyki, miłego wieczoru.
[/quote
W Starachowicach ? A to i ja pewnie go znam.
A co do turnusu to czy się rozkręci będzie zależało od ekipy. Martwi mnie to, że mało osób się odzywa tu na forum i na Facebooku. Ale na miejscu mam nadzieję, że będzie fajny skład.