Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Biorę wędki ,psa i będę odpoczywał . Miło mi ,ze wiesz gdzie jest Amalka. Z domku jest przepiękny widok nic tylko patrzeć i podziwiać . Na jutro zapowiadają piękną pogodę.Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego końca tygodnia.
sztani pisze:Biorę wędki ,psa i będę odpoczywał . Miło mi ,ze wiesz gdzie jest Amalka. Z domku jest przepiękny widok nic tylko patrzeć i podziwiać . Na jutro zapowiadają piękną pogodę.Pozdrawiam i życzę wszystkim miłego końca tygodnia.
Żona wędkarza mówi do męża:
- Nie sądzisz kochanie, że najbliższy weekend powinniśmy jakoś przyjemnie spędzić?...,
- Naturalnie!... - odpowiada wędkarz - W takim razie ja pojadę na ryby, a ty wybierz się z dziećmi do swojej mamy!!!....
No tak.....pogoda piękna ,rodzinka wybyła ,wiec wreszcie mam dzień wyłącznie do swojej dyspozycji.....zaczynam od kawusi.
Miłego weekendowego wypoczynku ,wszysktkim
Siedzę sobie na tarasie ,laptopek na biurku ,pogoda zapowiada się piękna ,ptaki mi tu koncert dają ,puszcza w około żadnych silników ,klaksonów i tym podobnych dźwięków ....Życie jednak czasami jest piękne .... no jakby ktoś jeszcze mi tu na tarasik kawkę przyniósł i powiedział kochanie dla Ciebie taka jak lubisz ....ech ,ale to chyba zbyt wielkie marzenie